0400 503 078

Palvelut

Eristysliike Sarttila Oy tarjoaa monipuolista ja ammattitaitoista palvelua. Olemme erikoistuneet monipuoliseen kattourakointiin sekä siltojen ja pihojen vesieristyksiin. Olemme luotettava yhteistyökumppani. Saat meiltä selkeät tarjoukset ja sopimukset, ja pidämme sinut ajan tasalla työn etenemisestä. 

Panostamme ammattitaitoon ja turvallisuuteen sekä hyviin tuotteisiin ja työtapoihin. Hoidamme yhteiskunnalliset velvoitteemme: noudatamme tilaajavastuulakia ja toimitamme seurantatieto-otteen. Vastaamme työstämme ja myönnämme vesikatoille 10 vuoden takuun.

kattotyömaa

Kattotyöt 

Urakoimme sekä uudis- että saneerauskohteet.
Teemme bitumikattotyöt.
Palveluumme kuuluu myös kokonaisvaltaiset avaimet käteen -kattotyöt, aina vanhan katon purkamisesta uuden rakentamiseen.
Toimimme myös kattotöiden pääurakoitsijana.

kermin levittäminen

Kattohuollot

Ammattitaitoiset kattohuollot kaikille katoille.

Kiireelliset kattohuollot, mahdollisuuksien mukaan jopa samana päivänä.
Kattohuoltosopimukset ja
lumenpudotukset.

pihakansi

Pihakannet 

Urakoimme sekä pää- että aliurakointina.

Tarvittaessa teemme vain vesieristystyöt.
Pääurakointina pihakansitöihin sisältyvät: purku, kermityöt, lämmöneristeiden ja teräsbetonilaattojen asennus, asvaltointi, pellitys sekä muut tarvittavat työt.

Nostin

Vuokraus

Vuokraamme myös työkoneita rakennustyömaille ja rakennusprojekteihin.

Kohteitamme

Olemme toteuttaneet erilaisten asunto-osakeyhtiöiden, liiketilojen, teollisuusrakennusten ja omakotitalojen kattourakointia kaksikymmentäviisi vuotta. Urakoimiimme saneerauskohteisiin kuuluu myös kulttuurihistoriallisesti tärkeitä arvokiinteistöjä. Pyrimme kattourakoissamme nykyaikaisiin ja energiatehokkaisiin ratkaisuihin.Toteuttamamme villakattokohteet ovat hyvä esimerkki ratkaisusta, jonka U-arvo on matala ja energiatehokkuus korkea. Siirrettävien sääsuojien avulla työskentelyolosuhteet pidetään kuivina koko projektin ajan. Vastaamme työstämme ja myönnämme vesikatoille 10 vuoden takuun.
Eristysliike Sarttila Oy

Torpankatu 4
24100 SALO 

y-tunnus 0803345-6

Eristysliike Sarttila Oy

Pieni teollisuuskatu 1 d

02920 ESPOO


Salon toimipiste: 

Puhelin
0400 503 078 

020 729 1600

Sähköposti
etunimi. sukunimi@sarttila.fi

Espoon toimispiste:

Puhelin

0400 895 227

020 729 1605

Created by