0400 503 078


Säältä suojaan hyvien kattojen alle 

Tutustu referenssikohteisiimme ja pyydä tarjous.

Ota yhteyttä

Kokonaistaloudellinen valinta 

As Oy Riihitontun taloyhtiöön kuuluu yhdeksän kolmen talon ryhmien muodostamaa ketjutaloa. 1960-luvun lopussa rakennettujen talojen vesikattojen remontoiminen aloitettiin muutama vuosi sitten yhdestä talosta. Ensimmäisen talon kokemusten perusteella seuraaviin viiteen taloon suoritettiin vesikattoremontti keväällä ja kesällä 2013. Loput kolme kattoa remontoidaan lähivuosien aikana. Kumppanina vesikattojen remontoinnissa on toiminut Eristysliike Sarttila. 


”Urakassa vanhat katot purettiin hyväkuntoisiin kattokannattajiin asti, joiden päälle asennettiin uudet OBS -levyt ja bitumikermit. Pulpettikattorakenteessa on alunperin ollut riittävä tuuletus, joten vesikaton alapuolinen rakenne on säilynyt hyvänä. Olemassa olevia savupiippuja kunnostettiin sekä pellitettiin ja katoilla olevien ilmanvaihtohormien kotelot uusittiin. Näiden toteutuksessa saimme Sarttilalta myös konsultaatioapua. Työt valmistuivat huolellisen työmäärittelyn mukaisesti ja sovitussa aikataulussa. Ammattitaitoisen työnjohdon kanssa asioiminen oli helppoa ja avainhenkilöiden tavoitettavuus vaivatonta. Valitsimme Sarttilan urakoimaan taloyhtiömme katot, koska heidän tarjouksensa oli kokonaistaloudellinen ja aikataulullisesti asukkaille sopiva. Olemme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä.”


Olli Gerdt 
hallituksen puheenjohtaja As Oy Riihitontt

kattoremontti

Hyvännäköistä jälkeä 

Eristysliike Sarttila Oy toteutti Kauniaisissa lähes 800 m2 omakotitalon vesikattotyöt sekä parvekkeiden, terassien, sokkelien sekä tukimuurien vesieristyksen. Kohteen pääurakoitsija on tyytyväinen työn laatuun ja yhteistyön sujuvuuteen.

”Tässä paikalla valetun luksusomakotitalon rakentamisessa haasteita ovat asettaneet muun muassa arkkitehtuurin monimuotoisuus, kuten erilaiset syvennykset ja pyöreät kattokupolit, jotka edellyttävät kattourakoitsijalta erityistä ammattitaitoa. Ei riitä, että katto on tiivis. Sen on oltava myös hyvännäköinen. Halusin valita kattourakoitsijaksi Sarttilan, koska heidän korkealaatuinen työnjälkensä oli minulle entuudestaan tuttu. Pidän myös Sarttilan yhteistyöhaluisesta tavasta toimia. Työt toteutetaan sovitussa aikataulussa, avainhenkilöiden tavoitettavuus on hyvä ja työntekijöiden vaihtuvuus työmaalla pieni. Varsinkin monimutkaisessa urakassa pääurakoitsijan tehtävää helpottaa huomattavasti, kun samoja asioita ei tarvitse käydä aliurakoitsijan kanssa läpi monta kertaa. Olen kaikin puolin tyytyväinen yhteistyöhömme Sarttilan kanssa.”


Jan Gustafsson työnjohtaja 

LU Rakennus Oy

kattoremontti

Eristysliike Sarttila Oy

Torpankatu 4
24100 SALO 

y-tunnus 0803345-6

Eristysliike Sarttila Oy

Pieni teollisuuskatu 1 d

02920 ESPOO


Salon toimipiste: 

Puhelin
0400 503 078 

020 729 1600

Sähköposti
etunimi. sukunimi@sarttila.fi

Espoon toimispiste:

Puhelin

0400 895 227

020 729 1605

Created by