Eristysliike Sarttila Oy

Subtitle

Kattava valikoima kattotarvikkeita eri tarpeisiin

Eristysliike Sarttilan tuotevalikoimaan kuuluvat myös erilaiset kattotarvikkeet ja kattoturvatuotteet. Voit myös ostaa pelkkiä tuotteita ilman asennusta. Valikoimistamme löytyy monenlaisia kattotarvikkeita erilaisiin tarpeisiin. 

Kattoturvavalikoimamme kattaa niin tikkaat, kulkusillat, lumiesteet kuin putoamissuojat. Katoilla tarvitaan myös mm. sadeveden ja roskien kulkua ohjaamaan vedenpoistojärjestelmiä. Meiltä löydät kourut, syöksyt, kaivot ja ulosheittäjät. Kattorakenteiden ilmanvaihdosta on myös huolehdittava ja tähän, Eristysliike Sarttilan tuotevalikoimaan, kuuluvat myös läpiviennit, läpivientitiivisteet, alipainetuulettajat ja huippuimurit.

Katoille voidaan myös asentaa ikkunoita ja luukkuja käytännöllisyyttä ja toimivuutta lisäämään. Sarttilan valikoimista voit valita sopivat kattoluukku- ja kattoikkunaratkaisut taloosi. Meiltä saat myös tiivistystarpeet ikkunoillesi ja luukuillesi. Tutustu yhteistyökumppaneihimme tällä sivulla. 


Katon tarvikkeet 

Katolla tarvitaan myös monenlaisia tarvikkeita. Tikkaat ja lumiesteet luovat turvaa katolla työskentelyyn. Katolla tarvitaan myös vesikouruja sekä syöksyputkia ohjaamaan vedentuloa katolta. Savupiippuja suojaamaan asennettavat piippuhatut auttavat paitsi suojaamaan piippuja, mutta myös helpottavat katon toimivuutta. Yksilöllisillä kattoluukuilla lisätään käytännöllisyyttä ja kattoikkunoilla luodaan talolle ilmettä ja autetaan valaisemaan tiloja. Eristysliike Sarttila palvelee asiakkaitansa ja auttaa valitsemaan kattokohteeseen sopivat tuotteet. Kattoalan ammattilaisemme asentavat kaikenlaiset kattotuotteet ja kattotarvikkeet. Voit jättää asennusprojektisi huolletta osaajiemme käsiin. Teemme kaiken asennustyön tarvittaessa alusta loppuun.Ota yhteyttä

Eristysliike Sarttila Oy

Torpankatu 4
24100 SALO 

y-tunnus 0803345-6

Eristysliike Sarttila Oy

Pieni teollisuuskatu 1 d

02920 ESPOO


Salon toimipiste: 

Puhelin
0400 503 078 

020 729 1600

Sähköposti
etunimi. sukunimi@sarttila.fi

Espoon toimispiste:

Puhelin

0400 895 227

020 729 1605

Created by